Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mäklare slår igenkontoret i Hallsberg

Tre mäklare på Storgatan har blivit två. Svensk fastighetsförmedling sköter numera verksamheten från kontoren Kumla och Askersund.

Annons

Svensk fastighetsförmedlings kontor i Hallsberg är i princip redan stängt. Första juni togs företagets mäklarverksamhet i Hallsberg över av Karin Bodin och Helene Åhlund, som sedan tidigare driver Svensk fastig-hetsförmedling i Kumla och Lekeberg. Vid månadsskiftet töms lokalen.

Kumla och Askersund

Bodin och Åhlund är nu franchisetagare för Svensk fastighetsförmedling i hela Sydnärke. De koncentrerar verksamheten till två kontor, i Kumla och i Askersund.

– Det blir en annan sak när vi ansvarar för hela det här stora området. Vi tror att det är bättre att ha färre kontor som i stället är bättre bemannade, säger Karin Bodin.

”Ändrar inte situationen”

Pär Jinnestrand är ansvarig för Fastighetsbyrån i Sydnärke. De har inga planer på att slå igen sitt Hallsbergskontor, och inte heller Närkemäklaren.

– Jag tror inte att det här kommer att förändra marknadssituationen, men det känns alltid tråkigt när någon låser igen en dörr, säger Jinnestrand apropå Svensk fastighetsförmedlings flytt.

Inte färre mäklare

Antalet mäklare på Svensk fastighetsförmedling kommer inte att minska på grund av kontorsstängningen i Hallsberg.

Enligt Karin Bodin finns det många hus till försäljning i Sydnärke.

– Så det finns mycket att jobba med, konstaterar hon.

Det räcker säkerligen till även för Fastighetsbyrån och Närkemäklaren.

Mer läsning

Annons