Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mars 2010: Alvin skrapar rutan

Bättre sent än aldrig. Här kommer resultatet av tävlingen Mars månads bild i Läsarnas fotoalbum. En typisk marsbild segrade - Alvin Palmqvist, 3 år, som skrapar bilrutan.

Annons
Alvin Palmqvist, 3 år, fick förtroendet att skrapa rutorna på familjens andrabil.

Efter ett av vinterns många kraftiga snöfall var det full aktivitet på Korsbergsgatan i Hallsberg. Lille Alvin var också med och röjde bort snö.

- Alla var var ute för att skotta. Vi satte Alvin på motorhuven. Sen fick han skrapa bäst han ville. Han var sysselsatt ett bra tag, säger Alvins mamma Lisa Palmqvist.

Bäst han ville?

- Det är en skruttbil.

Varför har han hörselkåpor på sig?

- Grannen körde med snöslunga. Alvin gillar inte när det är höga ljud. Då springer han efter hörselkåporna.

Bland de hundratals bilder som skickades in under mars valde juryn ut ytterligare två som får ett hedersutnämnande. Det är den hoppande hästen av Mirre Thomasson och bilden på ÖSK-supportrarna Kubanerna av Alexander Röjler Lindgren.

I tävlingen Månadens bild deltar bilder som skickats in till Läsarnas fotoalbum. Av praktiska skäl väljer vi bara bland de bilder där vi har fullständiga kontaktuppgifter till fotografen. Därför ska du vara inloggad medlem på na.se när du skickar in bild. Om du inte redan är det, bli medlem och fyll i adressuppgifter i registreringsformuläret.

Bli medlem genom att klicka på den gråa knaåppen ”Bli medlem” högst upp på na.se.

Vårkänslor.
Kubaner.

Mer läsning

Annons