Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medaljskörd till Järnvägens BF- och två skyttar klara till Junior-EM

Järnvägens BF tog 13 medaljer vid JSM tävlingarna i Uppsala den 21-23 juli. Och fick med två ungdomar till junior EM i Fält.

Annons

Prisbelönta skyttar, från vänster: Caroline Käck, William Verhagen Melin,Tage Torstensson, Erik Riberg, Oscar Riberg, Marcus Lindberg, Samuel Lovén,Måns Gehrke och Robin Soivanen.

Under fredagen den 21 juli sköts 3D. Järnvägens BF deltog med fem ungdomar som alla tog medalj. Silver till Caroline Käck i DC 16. Silver till Samuel Lovén i HB 16. Silver till Måns Gehrke i HR 13. Brons till Oscar Riberg i HR 16, Brons till Erik Riberg i HR 13.

Under lördagen den 22 juli sköt man Fält. Fem skyttar deltog där från Järnvägens BF och det blev fyra medaljer. Silver till Caroline Käck i DC 16. Silver till Samuel Lovén i HB 16. Silver till Marcus Lindberg i HR 16. Brons till Måns Gehrke i HR 13 och 5a Erik Ribergi HB 13.

Under söndagen den 23 juli sköt man Tavla, där Järnvägens BF deltog med 9 skyttar och det blev fyra medaljer. Guld till Marcus Lindberg i HR 16, Silver till Caroline Käck i DC 16, Brons till Samuel Lovén i HB 16, Brons till Oscar Riberg i HR 16, 4a Måns Gehrke i HR13, 5a Erik Riberg i HB 13, 5a Robin Soivanen i HB 16, 5a William Verhagen Melin i HC 16 och 9a Tage Torstensson i HC 16.

Under helgen blev det även klart att Caroline Käck och Marcus Lindberg blivit uttagna till Junior EM i Fält, som avgörs i Slovenien i slutet av augusti. Det är de första skyttarna från Järnvägen som någonsin blivit uttagna till ett landslagsuppdrag i Fält, Skogsskytte.

Caroline Käck och Marcus Lindberg som nu kan titulera sig landslagsskyttar.

Mer läsning

Annons