Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rock’n’roll på nationaldagen

Nu på lördag 6 juni blir det rock’n’roll för fulla muggar i Vretstorpsparken. Då gästas parken av banden TT Grace och Kingmen.

Annons
Rocka loss. På nationaldagen blir det rock’n’roll-kväll i Vretstorpsparken. På stora scenen spelar uppmärksammade TT Grace, ett ungt gäng från Stockholm.Foto: Privat

Det har blivit tradition med en rock’n’roll-kväll på nationaldagen i Vretstorpsparken. Så blir det även i år.

Den här gången arrangeras kvällen med temat ”Sista natten med gänget”, vilket knyter an till kultfilmen som bjuder på musik med gung.

På rotundan spelar Kingmen. Bandet var på plats även förra året, och blev då väldigt omtyckt, intygar Janne Östlund som håller i kvällen tillsammans med Folkets hus- och parkföreningen.

På stora scenen uppträder TT Grace, ett ungt band från Stockholm som spelar glad medryckande Doo-wop-rock’n’roll.

Bandet kallas ofta ”nya Boppers”.

Flera av medlemmarna har tidigare ingått i Peter Jezewskis Be-bop-a-luba-show, men inför det här året beslöt de sig att satsa på sitt eget band.

I våras sågs bandet i bingo-lotto, och Ingvar Oldsberg jublade: ”Detta är musik i värdsklass!” Och med en nyutgiven skiva och turnékalendern i det närmaste fullbokad ser det ljust ut för grabbarna i TT Grace.

Vidare ordnas två familjedagar i Vretstorpsparken framöver, 27/6 och 5/9. Extra kul för barn blir det den 1/8 då Daniel Yankho kommer på besök.

Säsongsavslutningen sker 5/9 då Eva Eastwood the Major keys och Larz Kristerz gästar parken.

Mer läsning

Annons