Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sverigeturné för Tobias show

NA har tidigare berättat om att Tobias Karlsson uppfyllt sin dröm om en egen dansshow med ”En dans på rosor” som spelats i Stockholm. I höst tar Tobias med sig dansarna och ger sig ut på Sverigeturné.

Annons

1. Vid påsk spelades de sista föreställningarna i Stockholm. Hur har det gått?– Vi hade aldrig vågat ana att det skulle gå så här bra. Det var något helt nytt att berätta bara genom dans, en dansikal kallar vi showen. Men folk har skrattat och gråtit, och kommit tillbaka. Jag vet de som gått säkert fyra gånger. Vi har haft nästan 70 föreställningar i Stockholm och showen har setts av över 10 000 personer. Det är en otrolig bekräftelse, fantastiskt.

2. Och nu blir det Sverigeturné?– Ja, det har varit stor efterfrågan att spela i fler städer. Let’s dance publiken finns ju runt om i hela landet. Det ska bli jättekul. Att få komma till Örebro i slutet av november blir magiskt.

3. Tar ni med hela showen på turné?– Hela showen är med, vi gör bara några mindre förbättringar. Men det är fortfarande storyn om mitt liv, dansarna är med, det är samma musik och samma stomme.

4. Vad händer närmast för dig nu?– Jag ska vara med i jubileumssäsongen av Let’s dance nu snart, och jag fortsätter även att åka runt och föreläsa.

Turné i höst. Elisabeth Novotny och Tobias Karlsson i ett av dansnumren i En dans på rosor. Foto: Nikola Stankovic

Mer läsning

Annons