Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Uppmaning till röstning på skyltsöndagen

I samband med skyltsöndagen i Hallsberg inbjuds till att gå och rösta på skolklassernas teckningstävling med julhälsningar till tomten.

Annons

Det är föreningen Karin Bergöö Larssons vänner som står bakom inbjudan, och de hoppas såklart på många besökare till Bergööska huset på söndag.

- Skolbarnen lägger ner hela sin själ i teckningstävlingen. Därför hoppas vi också på att många kommer och blir med på att rösta fram bästa bidraget, säger UllaBritt Öhman Pedersén, från Karin Bergöö Larssons vänner.

Förra året var samtliga skolor i Hallsberg representerade.

– Det är ju lite annorlunda också med hälsningar till tomten, istället för önskelistor. Motiven brukar kunna bli mycket olika. Själva röstningen går till så att vi sätter upp alla teckningar här på Bergööska och arrangerar röstning för låg-, mellan-och högstadiet med olika färg på röstsedlarna.

Mellan klockan 13–17 är det öppet på Bergööska huset.

Barnen kan åka häst och vagn från Stora torget till Bergööska. Väl på plats serveras föreningens hembakta pepparkakor med cheddarost på och varm saft. Det sker även lite försäljning, lotteri, och tomtemor är på plats för de små barnen.

Mer läsning

Annons