Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Uppskattad adventskalender

En färgglad adventskalender i gediget trä med nattblå ram har glatt gästerna i Alléhallen under december. Kalendern är en gåva från Jan Hulth vid kommunens arbetsmarknadsenhet.

Annons
Spännande i badhuset. Adventskalendern som pryder väggen i Alléhallen är snickarkonst tillverkat av Jan Hulth. I går var det enhetschef Urban Kapple som öppnade luckan. Bilden på Marilyn Monroe finns också ”live” som en tavla, den lottas ut bland badgästerna.

Då och då dyker det upp lite rolig snickarkonst på olika platser i Hallsberg. Konstnären själv ser man sällan till, för han vill inte göra sig märkvärdig, som han säger själv.

– Jag tycker det är roligt om jag kan bidra med något bara, säger han

Uppskattad

Adventskalendern i Alléhallen har varit väldigt uppskattad, kan arbetsledaren Anette Yngvesson berätta. De har också haft utlottning av priser som knyter an till bilderna bakom kalenderns träluckor.

– Lokala handlare har skänkt gåvor som vi har tagit bilder på. Varje kväll har vi dragit en vinnare bland dagens badgäster, säger Anette.

Bilderna finns kvarNu är snart alla luckorna borta, men tavlan med bilderna finns kvar att titta på.

Under jullovet kommer badet att öppna redan klockan tio om dagarna, för alla som är lediga. Vecka tre startar sedan alla aktiviteter igen, mer om det finns att läsa på: [email protected]

Mer läsning

Annons