Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vackra gamla bilar fyllde Folkets park

I går anordnades kuriosa- och veteranbilsmarknad i Vretstorps Folkets park, en tradition som sträcker sig drygt tio år tillbaka i tiden. En populär aktivitet, som även detta år fyllde området med besökare.

Annons
Entusiaster. Sven-Arne och Margareta Granström tar gärna en tur i sin bil. Flest utflykter blir det i just maj och juni.

– Närmare 70 fordon och 500 personer har varit här än så länge, berättade Tony Klingberg glatt, då bara knappt halva dagen gått.

Visst fanns det många vackra gamla bilar att spegla sig i lacken på, men även motorcyklar fanns representerade. På dansbanan och ute i parken såldes samlarföremål och biltillbehör.

Margareta och Sven-Arne Granström hade åkt från Örebro till Vretstorp för att visa upp sin Ford Zephyr Six. De fick många kommentarer och beröm för sin fina bil.

– Vi hade en sån i 20-årsåldern, och ville ha en sån igen. När man är veteranbilsintresserad handlar mycket om nostalgi, att man följer det man hade som ung, menade Sven-Arne.

Återvändare. - Jag vill inte missa det här, jag har varit med i många år och det är alltid så trevlig, säger Kenzia Grahn från Örebro.

Mer läsning

Annons