Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Han erbjuder prylar för vänsterhänta

I dag firas Vänsterhäntas dag - en dag vars syfte är att uppmärksamma denna minoritets strävan i det högerhänta samhället.

Annons
Marcus Wennick är mannen bakom webbsidan alltforvansterhanta.se som tillhandahåller allt en vänsterhänt kan tänkas vara i behov av.

– Det har skett en förändring i fråga om folks attityd. Det visar sig också genom att vänsterhänta efterfrågar specialgjorda produkter, upplyser Marcus Wennick, mannen bakom internetsidan alltforvansterhanta.se, där man tillhandahåller en rad olika pinaler för just vänsterhänta.

– I vårt sortiment finns allt från klassikern saxen till pennor, kameror, såsslevar och trädgårdsredskap, förklarar Marcus som själv inte är vänsterhänt.

– Nej, jag är inte vänsterhänt men två av mina närmaste vänner är det och de är rakt igenom positiva till de varor som vi har att erbjuda, berättar han.

Alltforvansterhanta.se är den enda webbutiken med bas i Sverige som specifikt riktar in sig på att sälja produkter till vänsterhänta.

– Mig veterligen så är vi de enda i hela Sverige som enbart riktar in sig på just målgruppen vänsterhänta. Gensvaret från våra kunder är rakt igenom positivt, det verkar som att många vänsterhänta känner sig lättade över att kunna få tag på vissa små redskap som underlättar vardagen, tillägger Marcus.

Inför De vänsterhäntas dag väntas försäljningen öka, menar Marcus.

– Försäljningen brukar öka inför den här dagen och julafton. Många gånger är det som så att våra varor blir presenter till någon lättad vänsterhänt.

Mer läsning

Annons