Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Maskerad trio rånademan på hans plånbok

En man rånades vid 17.30-tiden av tre maskerade män. De slet sönder hans jacka innan de tog hans plånbok och sprang från platsen.

Annons

Händelsen inträffade på Solhagsvägen i Karlskoga. Mannen gick själv då tre personer maskerade med halsdukar och luvor kom fram. De ryckte tag i mannens jacka så att den gick sönder, och hotade därefter med stryk om han inte omedelbart gav dem pengar. Rånarna var enligt polisen inte beväpnade. Rädslan gjorde att mannen lämnade sin plånbok till rånarna. Gärningsmännen sprang därefter från platsen.

Polis kallades till platsen

Polisen tillkallades cirka en halvtimma efter rånet. Man satte genast in hundar för att söka efter de tre gärningsmännen, men det var resultatlöst. Det ska enligt polisen inte ha funnits några vittnen till själva händelsen, men polisen är angelägen om att alla som har gjort iakttagelser i samband med rånet hör av sig.

Mannen är mycket chockad efter rånet, men skadades inte fysiskt. Polisen vet ännu inte hur mycket pengar gärningsmännen kom över. Händelsen rubriceras som personrån.

Mer läsning

Annons