Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Polisen söker vittnen efter våldtäkt

Polisen söker vittnen till en överfallsvåldtäkt som inträffade på midsommarnatten i Karlskoga.
– Vi är intresserade av alla iakttagelser från människor som rört sig på platsen, säger Herman Arenvang, utredare på polismyndigheten i Örebro län.

Annons

Det var på natten mellan midsommarafton och midsommardagen vid 00.50-tiden som en kvinna blev överfallen och våldtagen. Överfallsvåldtäkten skedde i närheten av korsningen Blockstensvägen/Körsbärsvägen i Karlskoga. Enligt polisen rör det sig om en fullbordad våldtäkt.

– Vi vill få tag på allt folk som rört sig i området. Även vittnen som tror sig inte ha sett något kan sitta inne på värdefull information för oss, säger Herman Arenvang, en av utredarna i fallet.

Behöver hjälpPolisen hoppas få in information, som tillsammans med andra vittnesuppgifter och tekniska spår, kan hjälpa till att lösa brottet.

– Vi har en del vittnesuppgifter redan och har säkrat vissa spår. Men vi behöver allmänhetens hjälp för att kunna lägga klart pusslet, säger Herman Arenvang.

Den som har rört sig i området under den aktuella natten, kan kontakta polisens utredare, Herman Arenvang, på telefonummer 010-567 38 67.

Mer läsning

Annons