Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Thyras är årets Möckelnföretag

Entreprenadföretaget Thyras AB i Karlskoga har tilldelats priset Årets Möckelnföretag 2013.

Annons
Stiftelsen Möckelnregionens Årets Företagarpris 2013. Thyras AB. På bilden Mårten Lindström Thyras, Dan Gunnarsson Möckelnföretagen och Tobias Lindström Thyras.

- Det känns både hedrande och roligt att få ta emot detta pris, sade Tobias Lindström i samband med prisutdelningen idag på Loka brunn.

Möckelnregionens Företagspris instiftades 1986 av Degerfors kommun, Karlskoga kommun, Handelsbanken, Nordea, SEB, Swedbank samt MöckelnFöretagen och har utdelats årligen sedan dess. Årets pris var det tjugosjunde i ordningen.

Det var i samband med den årliga näringslivskonferensen på Loka brunn som Mårten Lindström och Tobias Lindström fick mottaga priset.

Så här skriver Möckelnföretagen om Thyras AB: "Inom företaget finns en lång erfarenhet och ett starkt engagemang, där kunderna erbjuds helhetslösningar inom Markarbeten, Transporter och försäljning av Ballastmaterial.Med fokus på helhet, kvalitét och service är målet att alltid ge kunden bästa service och resultat oavsett storlek på uppdrag. Med tydliga kvalitetsmål, god lönsamhet i kombination med ett modernt tänkande och jakten på ständiga förbättringar har företagets ägare lagt grunden till ett välmående och framgångsrikt företag i Möckelnregionen."

Mer läsning

Annons