Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Barbados avslutade Kumlasjönt

Dansbandet Barbados fyllde Djupadalsparken med folk i går. Publiken klappade takten och barn dansade loss under Kumlasjönts avslutning.

Annons
Barbados. Runt tusen personer tog sig till parken vid Kumlasjön för att se dansbandet Barbados i går. Både arrangörer och publik uppskattade spelningen.

Kumla. Kumlasjönt har bjudit på musik flera gånger under sommaren. Gårdagens avslutning med det folkkära dansbandet Barbados på scenen slog publikrekord. Runt 1 000 person tog sig till parken för att njuta av musiken.

Publiken, på tältstolar och filtar i gräset, klappade med till musiken och bandet rev av egna hits och en och annan cover.

– Det här är kanonbra, det är kul när det är lite drag, sa Anette Nederfeldt.

Hon besökte parken tillsammans med sin pojkvän Anders Aronsson.

– Vi har varit här två gånger under sommaren, på Chippis och i kväll. Jag tycker det är jättebra. På många andra ställen är det dyrt men Kumla bjuder på mycket. Jag har bott här i fyra år och stormtrivs, berättade hon.

Arrangörer för sommarens avslutande konsert var Kumla promotion och Lions Club Kumla. De var nöjda.

– Det är rekord med över tusen personer här och det är bra blandning av åldrar, sa Anneli Nilsson på Kumla promotion.

Kumlasjönt har under flera sommarveckor delat onsdagarna med Allsång på bryggan. I går blev det ingen krock då allsången flyttat sin avslutning till i kväll, torsdag.

Publik. Anette Nederfeldt och Anders Aronsson har varit på Kumlasjönt flera gånger under sommaren. Senast såg de Chippis.
Musikälskare. Melvin, 4, och Oliver, 2, gillar musik.
Dansanta. Kompisarna Lilly, 5, och Chanelle, 5, satt på en filt i gräset och lyssnade på musiken. När de inte stod upp och dansade förstås.
Publikflört. Kumlasjönt har under tidigare sommarkvällar dragit runt 300 personer. När Barbados tog plats på scenen bestod publiken av betydligt fler än så.

Mer läsning

Annons