Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Biljettsläpp för vårens föreställningar

På lördag släpps biljetterna till vårens föreställningar i Kumla Riksteaterförenings regi. Den första föreställningen är förlagd till bygdegården i Ekeby.

Annons

Lördagen den 23 januari inleds teatervåren i Kumla, då Friteatern kommer till bygdegården i Ekeby. Kumla Riksteaterförening arrangerar denna föreställning i samarbete med Ekeby bygdegårdsförening.

Näst på tur den 3 februari är ”Bitterfittan” av Maria Sveland. En enpersonsföreställning som tar upp frågan om jämställdheten mellan könen. Tove Olsson gestaltar Sara som reser ensam till Teneriffa en vecka för att ta en paus från mammaroll och äktenskap.

Onsdagen den 3 mars bjuds det in till Mässen i Sannahed. ”Arne” är en monolog av och med Josef Säterhagen. Tisdagen den 23 mars blir det komedi på Folkan, då Maria Selbing, Sandra Malmquist, Olof Bergström och Måns Nathanaelsson utlovar många skratt i föreställningen ” Två klassiker och en kändis”.

Sist ut för säsongen den 17 april är ” Grottmannen”, där Rob Becker bjuder på sin kritikerrosade stand-up-monolog om hur skillnaderna mellan man och kvinna får oss att missförstå varandra.

Och om utifall någon undrar: Det blir inget gästspel av Jan Malmsjö, som av hälsoskäl ställde in sitt Kumlabesök i höstas. Nu meddelas att Malmsjö har lagt ned sin turné för att istället helt ägna sina krafter åt rollen som Orlofski i ”Läderlappen” på Kungliga Operan.

Mer läsning

Annons