Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bilstölder och skadegörelse

Under mitten av veckan har ett antal bilägare polisanmält att deras bilar stulits och utsatts för skadegörelse.

Annons

Strax före midnatt i onsdags upptäckte en bilägare att dennes bil försvunnit från sin plats på Köpmangatan. I stället fanns en annan bil uppställd på samma parkeringsplats. Det visade sig att även den bilen stulits från en plats på Stationsgatan tidigare på onsdagen.

En annan bilägare var nära att få sin bil stulen under natten mellan onsdagen och torsdagen. Även i det här fallet var bilen parkerad på Köpmangatan. Närmare bestämt på långtidsparkeringen utmed järnvägen. Efter att ha brutit upp ena bildörren samt tändningslåset har förövaren försökt att starta bilen men misslyckats. Samma sak har en bilägare som parkerat sin bil på grusparkeringen vid Odengatan råkat ut för. Även det här stöldförsöket har skett natten mellan onsdagen och torsdagen och tillvägagångssättet har varit det samma.

Natten mellan torsdagen och fredagen har en bilägare på Köpmangatan polisanmält skadegörelse på sin bil. Någon har repat motorhuv och båda sidorna med ett vasst föremål. Bilens sidor har även fått bucklor i plåten.

Mer läsning

Annons