Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Conrad, 60, kan bliBig Brothers äldste

Tidigare erfarenhet av att bli filmad: en Tvärsnyttintervju om ishallen i Kumla. Nu kan Conrad Johansson, 60, bli instängd i Big Brother-huset – tillsammans med mängder av kameror.

Annons

- Det kunde vara kul att bli den äldste någonsin i Big Brother.

Det säger Conrad Johansson efter tisdagens audition till återkomsten av den berömda dokusåpan i svensk television. Tillsammans med ett okänt antal andra länsbor intervjuades och filmades han i ett rum på Stora hotellet i Örebro.

6 000 sökande

Han sökte, liksom 6 000 andra, till dokusåpan via en hemsida i höstas. För fjorton dagar sedan ringde produktionsbolaget och frågade om han kunde komma på audition – och svaret var givet. Lika givet som svaret var reaktionen från Conrads sambo sedan 26 år.

- Ja, hon gillar inte alls det här. Hon har hotat med att jag kommer hem till ett tomt hus om jag skulle göra bort mig i tv, säger han och skrattar.

Ändå hoppas han ”hur mycket som helst” på att han ska bli uttagen. Och det hoppas han lyste igenom under den 45 minuter långa provfilmningen på tisdagen.

- Jag försökte hela tiden att vara mig själv. Men jag ser ju gärna att det framgick att jag är en sprallig och rättfram typ som alltid säger vad jag tycker.

Inga problem

Att bli filmad dygnet runt inne i Big Brother-huset ser Conrad Johansson inga problem med – även om den tidigare erfarenheten framför en kamera är tämligen begränsad.

- Jag har medverkat i en trailer till Dansbandskampen. Och så har jag blivit intervjuad i Tvärsnytt om den nya ishallen i Kumla, berättar han.

I slutet av januari får Conrad Johansson besked om han blivit uttagen till slutaudition.

Mer läsning

Annons