Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Därför var Filip och Fredrik i Kumla

Par med problem ska få relationsråd av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson i ett nytt program. Ett av paren bor i Kumla.– Filip och Fredrik är väldigt duktiga människokännare, säger Charlotta Beigren vid produktionsbolaget Mexikomedia.

Annons

Senast fyllde de Globen och slog nytt publikrekord. Nu kommer nästa utmaning: Hjälpa svenskar att rädda sina förhållanden. I ett nytt program på Kanal 5 ska Filip Hammar och Fredrik Wikingsson ge råd till par genom att intensivt umgås med dem. På torsdagen spelades programmet in i Kumla.

– Jag bor i huset mitt emot. I går såg grabben en bil och talade om för mig att Filip var här och gjorde någon intervju. När jag var ute med hundarna fick jag syn på båda två, säger en granne som tog en bild under inspelningen.

Charlotta Beigren är produktionschef för produktionsbolaget Mexikomedia som producerar programmet.

– Det är ett relationsprogram som ska hjälpa par som har det lite knackigt. Filip och Fredrik umgås så mycket som möjligt med paret för att kunna hjälpa dem, säger Charlotta Beigren.

Dessutom får paren svara på 250 frågor om sin relation och sedan analyseras svaren, enligt Charlotta Beigren.

Idén till programmet ska ha kommit från tv-program som "Arga snickaren" och "Lyxfällan", skriver Aftonbladet.

– Vi flyttar in hos paren i ungefär en vecka och umgås intensivt med dem och lyfter på stenar för att ta reda på roten till varför det knakar, har Filip Hammar tidigare sagt till Aftonbladet.

Relationsprogrammet kommer att sändas i höst på Kanal 5.

Mer läsning

Annons