Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Efter mordförsöket – sportbaren vandaliserad igen

På söndagskvällen sköts en man med flera skott utanför en sportbar i Kumla.
Sent på tisdagskvällen utsattes krogen för vandalisering igen – trots avspärrningar.

Annons

Polisen tror att vandaliseringen har ett samband med mordförsöket i söndags då någon sköt flera skott som träffade en man i 20–30-årsåldern. Mannen överlevde, men vårdas just nu för sina skador. Någon vecka innan skotten utsattes sportbaren för en vandalisering. Flera stora fönsterrutor slogs då sönder.

Tisdagens vandalisering var i mindre omfattning, men det handlar om fönsterkross av tre stora rutor. Polisen larmades till platsen vid 22.15-tiden. Det finns inga misstänkta personer i nuläget.

– Vi ska höra vittnen. Lokalen har varit avspärrad sedan i söndags och det har inte förekommit någon verksamhet i lokalen, säger polisinspektör Irene Rosell.

Två personer sitter just nu anhållna misstänkta för inblandning i mordförsöket i söndags. Den pågående konflikten som polisen hänvisar till är den mellan Romano och Black Cobra. 

Sent på tisdagskvällen utsattes även en resaturang i Karlskoga för omfattande vandalisering då ett gäng slog sönder fönsterrutor för en halv miljon. Polisen utesluter inga samband med fönsterkrosset i Karlskoga och den pågående gängkonflikten. 

- Såklart det finns en anledning till att några slår sönder flera rutor på en restaurang i Karlskoga. Fortsättning följer, säger polisens kommunikationschef Mats Nylén. 

Mer läsning

Annons