Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Futsalcup med många deltagare

Under annandagen arrangerades en futsalcup i Kumlahallen. För arrangemanget stod Spartak Örebro, och precis som man hade hoppats kom det 16 lag.

Annons
Johan Ivhall och David Törnros var båda engagerade i annandagens futsalcup i Kumlahallen.

- Oerhört kul att det kom 16 lag, man vet ju aldrig med tanke på julhelgen men det har varit full fart och vi har fått fin feedback. Tanken är att det skall vara en återkommande turnering som spelas varje år och vi har helt klart fått en bra start, säger David Törnros som sitter med i styrelsen för Spartak Örebro.

Johan Ivhall, som är målvakt och en stor del i att Spartak Örebro finns kan ännu inte säga var man tänkt att förlägga turneringen nästa år.

- Så långt fram har vi inte kommit ännu, det är en kostnadsfråga. Man får kolla upp olika alternativ men det har funkat väldigt bra här och vi återkommer gärna hit. Nu vet vi också att intresset finns. Vi har haft bra med publik på matcherna och här finns en bra läktare.

Januariturnering?Trots att man fick de antal lag man ville kan turneringen komma att flyttas till januari.

- Meningen är att utveckla turneringen med fler lag och då kan det vara lättare att lägga den i januari när alla helger har varit, folk har ju allt som oftast mycket runt jul och nyår säger Johan Ivhall.

Vann turneringen gjorde FK Bosna (Örebro) och kunde med det lägga till 7000 kr i lagkassan, Spartak Örebro kom på andra plats och fick för det 3000 kr.

JOHAN OSKARSSON

Mer läsning

Annons