Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inbrottsliga i centrala Kumla

(Uppdaterad 21:30) Under dagen har minst fyra lägenheter fått besök av inbrottstjuvar. Fyra inbrott har rapporterats in till polisen där gärningsmannen har brutit upp låskolvarna till lägenheterna.

Annons

- De har stökat omkring rejält i lägenheterna. Vi vet ännu inte vad som stulits, men enligt rapporter från poliser som varit på plats verkar det vara kontanter de var ute efter. Då tillvägagångssätten är lika och inbrotten har skett i centrala Kumla misstänker vi att de rör sig om samma gärningsman/gärningsmän, säger Anders Wallin, vakthavande befäl vid polisen i Örebro län.

Inbrotten har skett under dagen då lägenhetsinnehavarna har varit borta. De lägenheter som har fått besök av de stökiga tjuvarna ligger på Hagendalsvägen, Vattugatan och Köpmangatan. Tjuven/Tjuvarna har lämnat kvar större elektronikprylar så som datorer och TV, även smycken har lämnats kvar i några lägenheter.

Det finns dåligt med iakttagelser och polisen söker nu hjälp från allmänheten. Har du sett något eller vet något om inbrotten var vänlig kontakta polisen på telefon 114 14.

Mer läsning

Annons