Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Loppis för rumänskt barnhem

På lördag, blir det loppis i Pingstkyrkan där alla intjänade pengar går till ett barnhem i Rumänien. Bakom arrangemanget står Jonette Söder.

Annons

På lördag, blir det loppis i Pingstkyrkan där alla intjänade pengar går till ett barnhem i Rumänien. Bakom arrangemanget står Jonette Söder.

Försäljning av skänkta barnkläder, hembakat bröd och fiskdamm för barnen. Det är vad som står på programmet i Pingstkyrkan på lördag förmiddag.

De pengar som kommer in kommer att gå till ett barnhem i Margita i Rumänien. Idén till arrangemanget kommer från Jonette Söder, som har tagit hjälp av tre kamrater. I samband med att Jonette gick en bibelskola på Bjärka-Säby utanför Linköping för några år sedan besökte hon barnhemmet i Margita under några dagar.

– Nu kände jag att det fanns en möjlighet att hjälpa till lite, säger Jonette, som har insamlingen till Rumänien som ett projektarbete i den utbildning hon nu läser.

Den som vill skänka barnkläder till loppmarknaden kan lämna in dem på fredag eftermiddag, mellan kl 17 och 18, i Pingstkyrkan.

Mer läsning

Annons