Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pedagogiskt pris till Lilla gruppens arbetslag

I eftermiddags delades Kumla kommuns pedagogiska pris för 2014 ut. Vinnare blev Lilla gruppens arbetslag på Vialundskolan.

Annons
Sofia Westerlind, Malin Sundin och Erika Tjäder-där har ni personerna som fått Kumla kommuns pedagogiska pris 2014. Även Kristina Sveno Flodén och Ylva Olsson har medverkat i arbetet med undervisningen av Lilla gruppen på Vialundskolan.

I arbetslaget ingår Erika Tjäder, Malin Sundin och Sofia Westerlind. Medverkat stort i arbetet har även Kristina Sveno- Flodén och Ylva Olsson gjort. Motiveringen lyder:

Vinnarna har utsetts av barn- och utbildningsnämndens presidium och förvaltningschef, och offentliggjordes i samband med barn- och utbildningsnämndens sammanträde under onsdagseftermiddagen.

Priset är ett konstverk av Lenny Clarhäll.

I Lilla gruppen finns elever med diagnoser inom autismspektrat. Erika Tjäder är den som följt gruppen längst tid, de senaste fyra åren.

- Steg ett för att lyckas är att skapa en bra relation med eleven. Först när man har gjort det kan man gå vidare till själva undervisningen, säger Erika Tjäder.

Både Erika Tjäder, Malin Sundin och Sofia Westerlind var mycket glada över uppskattningen för sitt arbete.

- Visst gör vi mycket i den vanliga vardagen som inte syns så mycket alla gånger, så det är klart det känns kul att för en gångs skull få lite extra uppmärksamhet, säger Sofia Westerlind.

Mer läsning

Annons