Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Resultat från boxningsgalan

I lördags stod Bs Tor Kumla som arrangör för boxning i Folkets Hus.

Annons

Dagen började med den sista deltävlingen i Mellansvenska Adidasserien, som är en diplomboxningsserie främst för 10 - 15 åringar. I den representerades Bs Tor av Hugo Lundahl, 33 kg, Hampus Broman, 33 kg, Wille Larsson, 46 kg, Filip Kandell, 57 kg, Liban Ahmed, 52 kg och Kevin Laursén, 75 kg. Bäst gick det för Hampus Broman som samlade ihop 31 poäng i tät följd av Sebastian Broman som fick 30 poäng. Sammantaget slutade Bs Tor Kumla på en andra plats.

I den efterföljande matchgalan representerades Bs Tor Kumla av Johan Manfredsson, 60 kg, Robin Forsbacka, 64 kg, Anders Jacobsson i 69 kg och Rasmus Broman i 64 kg. Bäst gick det för Johan Manfredsson och Rasmus Broman som båda två gick segrande ur matcherna. Johan Manfredsson lyckas stoppa sin match i tredje ronden efter några kraftfulla attacker och Rasmus Broman gick en stenhård returmatch mot Martin Jansson från BK 1925, där Rasmus dem emellan har 2-0 i matcher. Såväl Robin som Anders förlorade sin matcher, Robin på poäng och i Anders fall på grund av näsblod.

Sammantaget beskriver Bs Tor lördagen som en bra boxningsdag där det som mest var över 100 åskådare i lokalen samtidigt. Ett särskilt tack riktas till alla de som arbetade ideellt under dagen.

Mer läsning

Annons