Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

”Bjud med hjärtat”

Flera Laxåbor bjöd med hjärtat när Karl Hedins bygghandel i Laxå hade auktion i går. Pengarna från auktionen gick direkt till Peter Flacks fond för hjärt- och lungsjuka barn.

Annons
Det var flera som kom och bjöd på Karl Hedins auktion. Pengarna gick till Peter Flacks fond för hjärt- och lungsjuka barn.

I går hade byggvaruhuset Karl Hedin AB i Laxå återinvigning. En av programpunkterna var en auktion där pengarna gick till Peter Flacks fond för hjärt- och lungsjuka barn och deras föräldrar.

– Bjud nu med hjärtat, sade Peter Flack innan auktionen startade.

Allt från byggmaterial till köksmaskiner och presentkort fanns med i utropen.

Auktionsutropare var Matz Pettersson från Laxå.

kerstin Nilsson från Åtorp var med på auktionen.

– Jag tycker det är en jättebra idé att pengarna går till välgörande. Jag brukar inte gå på auktioner. Det är kul att få se hur det går till, sade Kerstin Nilsson.

Enligt Åsa Flink, som arbetar på bygghandeln, ville företaget göra något annorlunda, något som stack ut.

– Vi ville göra något som inte ingår i vår verksamhet. Vi kom på att vi kunde göra en auktion där pengarna skulle gå till Peter Flacks fond för hjärt- och lungsjuka barn och deras föräldrar. Vi kontaktade honom och han sa ja, sade Åsa Flink.

Hur mycket pengar som kom in till Peter Flacks fond kommer att redovisas vid ett senare tillfälle i NA.

Hjälper till. Bjud med hjärtat var Peter Flacks råd till auktionens besökare. Pengarna från auktionen gick direkt till Peter Flacks fond för hjärt- och lungsjuka barn.
Premiär. Kerstin Nilsson från Åtorp gick igår på sin första auktion. Hon tyckte att det var jättebra att pengarna gick till välgörande ändamål.

Mer läsning

Annons