Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fest på Kyrkis och Killevippen

I går kom sommaren till Laxå. Och tacka för det när Kyrkis och Killevippen höll stor sommarfest för barn och föräldrar.

Annons
Vågat. Titta på mig, vrålade Emelie Stockdale som var rena akrobaten i klätterställningen.

Det var full fart nere i källaren på Casselgården i går förmiddag. Sommarfesten inleddes inomhus med en härlig sång-stund där barn och föräldrar tog i för full hals, och med rörelser därtill. Några tyckte dock att det var roligare att ta sig an leksakerna med kompisarnas sång som bakgrundsmusik.

Akrobatkonster

Treåriga Emelie Stockdale idkade rena akrobatkonsterna i klätterställningen, men mamma Sandra sa att hon var van vid dotterns halsbrytande upptåg. För de allra minsta telningarna var sången sövande, och lilla Arvid tog sig en tupplur mellan verserna. De som höll sig vakna fick också en rejäl portion glass, jordgubbar och kladdkaka att mumsa på. Föräldrarna riktade uppskattande ord om verksamheten på både Kyrkis och Killevippen.

– Det är bra att få träffa andra föräldrar, och sen får Emelie leka med andra barn. Personalen är så trevlig, påpekade Emelies mamma, Sandra.

Himlen blev blå

Och tro det eller ej, efter allt sjungande och fikande så skingrade sig molnen och himlen blev mycket mer blå än grå. Då drog alla ut i det gröna gräset för att blåsa såpbubblor i alla dess storlekar och sen målades det en hel del stenar av småttingarnas ivriga händer. Tänk vad en sommarfest i Laxå kan kännas somrig och skön.

Mer läsning

Annons