Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Glatt på nyrustat torg

Det nyrustade torget i Laxå får gott betyg av Laxåborna.

Annons
Rolf Johansson och Kerstin Söderling, Laxå, med barnbarnen Ellen, 12, Siri, 10, och Wilma, 7: Kerstin: - Det ser trevligt ut nu. Rolf: - Jag har bott i Laxå i all tid och trivs. Jag tycker det är en fin kommun, synd att inte fler flyttar hit. Foto: Emma Lindström.

Mats Fransson, utvecklingschef i Laxå, och Olof Nilsson, förvaltare vid Laxå kommunfastigheter, har tidigare till NA sagt att de är mycket nöjda med utformningen av torget. De var bland annat av den åsikten att den danska sjöstenen i rabatterna var mycket bra..

Men vad tycker då de som bor i närheten och rör sig på torget? NA gjorde ett återbesök och det  visade sig att alla vi mötte gillade förändringen.

Vad tycker du?

Richard Strignert med Alexander, förrådsarbetare, Finnerödja: - Jag såg det förra gången jag var här. Det finns väl bättre saker att lägga pengarna på, vägarna är dåliga, men visst är det fint alltid.
Anna Öberg, fotvårdare, Örebro med sommarstuga i Tivedsfallet: - Det är finare än förut med mer blommor och det händer mer, bara det att man kan sitta ner och ta en glass.

Mer läsning

Annons