Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kunskap och mingel på kommunens företagsmässa

Att skapa en arbetsplats präglad av stolthet, inspiration och kreativitet. Om det tänker entreprenören Gunnel Ryner föreläsa på Laxå kommuns kontakt- och företagarmässa den 8 april i Bergfästet.

Annons
Inspiratör. Coachen Gunnel Ryner ger tips på hur man kan göra ett bra företag ännu bättre.Foto: Carl Bäckström

LAXÅ. Länsstyrelsen, Region Örebro län, Nyföretagarcentrum och Arbetsförmedlingen kommer att medverka. Kommunens företagare är också inbjudna. Meningen är att företagarna ska få en chans att träffa varandra och näringslivets aktörer. På plats finns också banker, politiker och kommunala myndigheter.

Författaren och coachen Gunnel Ryner från utbildningsföretaget EQP Business School AB, har ett förflutet som personalchef, linjechef, projektledare, coach och utbildare. Hon håller en inspirationsföreläsning med fokus på företagande. Hennes inriktning är inte problembaserad, utan fokus ligger på det ett företag redan gör bra och hur man kan göra ännu mer av det.

Idén om att samla företagarna kommer från kommunens särskilda utvecklingsgrupp. En efterfrågan fanns på kontakt med regionens näringslivsaktörer, till exempel ino företagsstöd och företagslån, olika tillstånd, såsom livsmedelstillstånd, och bygglov.

Alla som vill är välkomna att deltaga, även de som inte är anmälda i förväg. Mässan börjar klockan 12.

Mer läsning

Annons