Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lagret växer

FINNERÖDJA. OBH Nordica Sweden AB:s centrallager i Finnerödja växer. De fem senaste åren har det satsats totalt 35 miljoner kronor på utbyggnad.

Annons
Lager. Berndt Wiktorsson, lagerchef på OBH Nordicas centrallager i Finnerödja.     BILD: TOVE SVENSSON

OBH Nordica Sweden AB:s centrallager i Finnerödja växer så att det knakar. I dag har centrallagret cirka 8 300 kvadratmeter golvyta till sitt lager som försörjer Sverige och Norge.

För cirka fem år sedan byggdes lagret ut med 2 020 kvadratmeter och förra året byggdes det ett höglager på 3 000 kvadratmeter. Totalt kostade investeringarna 35 miljoner kronor.

20 heltidsanställda

Centrallagret i Finnerödja har i dag 20 heltidsanställda.

För cirka två år sedan fanns planer på att lagret i Finnerödja skulle bli centrallager även för Finland.

– Vi växte så kraftigt för två år sedan så vi kunde inte ta emot Finland. Vi får se hur det blir i framtiden, säger Berndt Wiktorsson, lagerchef på OBH Nordica Sweden AB:s centrallager i Finnerödja.

Optimistisk

Berndt Wiktorsson ser optimistiskt på framtiden.

– Företaget utvecklas mer och mer. I dagsläget är det inte aktuellt med fler nyanställningar här på lagret, utan vi försöker hålla de 20 heltidsanställda vi har, säger Berndt Wiktorsson.

Förra året byggdes den senaste höglagerlokalen. Lagerytan på 3000 kvadratmeter. Investeringen som gjordes kostade 25 miljoner kronor. BILD: TOVE SVENSSON
OBH Nordicas lager i Finnerödja är centrallager för Sverige och Norge. Lagret har idag 20 heltidsanställda. BILD: TOVE SVENSSON

Mer läsning

Annons