Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Öppet hus med musik och mingel

Musik, mingel och minnen. Tidigare på lördagen var det öppet hus på Björkhagens serviceboende i Laxå.

Annons
Öppet hus. Walter Johansson från Laxå och Werner Martinsson från Finnerödja passade tidigare i dag lördag på att tala minnen när servicehuset Björkhagen hade öppet hus.

Under dagen fick besökare komma till Björkhagen och titta på en nyrenoverad lägenhet, kommunens äldregym och servicehusets snickarverkstad.

I det stora sällskapsrummet nära entrén fanns politiker på plats för att svara på frågor. Personal på serviceboendet och Laxåhem visade besökarna runt.

Uno Wedlund från Laxå och Peter Johansson från Skyllberg underhöll besökarna med musik. Flera av de boende på Björkhagen gick ner till allrummet och satte sig i soffgruppen för att lyssna till musiken och träffa bekanta.

Walter Johansson bor på serviceboendet och han trivs bra.

– Det är trivsamt här. Jag har en fin utsikt från lägenheten och det är bra mat.

Werner Martinsson från Finnerödja, passade på att göra ett besök när det var öppet hus.

– Jag har nyss kommit hit. Jag vill se hur det är här.

Alf Pettersson har bott på Björkhagens serviceboende ett par år. Han öppnade i går sitt hem och visade sin renoverade lägenhet.

– Jag trivs bra här. Det är bra service, sade Alf Pettersson innan han fortsatte tala med ett par vänner sedan 50 år tillbaka, som tittade in i lägenheten.

Besök. Alf Pettersson visade sin nyrustade lägenhet och då fick han besök av vännerna Maj-Britt Lundin och Per-Olof Lundin.

Mer läsning

Annons