Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Personalchefen slutar

Personalchefen i Laxå kommun Lone Atterstig har sagt upp sig från sin tjänst och slutar i oktober. Hon har fått jobb som personalchef i Karlskoga kommun.

Annons

I början av oktober gör Lone Atterstig sin sista arbetsdag som personalchef i Laxå kommun. Den 17:e i samma månad börjar hon motsvarande befattning i Karlskoga kommun.

Lone Atterstig har arbetat som personalchef i Laxå sedan juni 2006.

Tidigare jobbade hon på barn- och utbildningsförvaltningen i just Karlskoga kommun.

– Jag kände att det var läge att ta ett kliv vidare, att få en ny utmaning. Men jag har hela tiden trivts här i Laxå, understryker hon.

Trots att hon trivs bra i Laxå ville hon ta chansen att söka jobbet i Karlskoga när det tillfället dök upp, förklarar hon. Och efter flera intervjuer blev det till sist Lone som fick jobbet där.

Tidigare i våras sade ekonomichefen i Laxå, Anders Madsen, upp sig från sin tjänst. Han hade då bara arbetat som ekonomichef i ett år och han hade inget nytt arbete att gå till vid tiden för uppsägningen, enligt tidigare uppgifter i NA.

Lone Atterstig klargör att det inte finns något samband med att hon nu flyttar till Karlskoga och Anders Madsens uppsägning tidigare i år.

Mer läsning

Annons