Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO välkomnade våren

Våren fick ett riktigt välkomnande i går när PROs sånggrupp uppträdde på frivilligcentralen. Sånger med vårtema framfördes med stor glädje och varvades förstås med kaffe.

Annons
Vårsånger. ”Vintern rasat” och ”Vilken härlig dag” ingick i repertoaren när PROs sånggrupp sjöng in våren under gårdagen.

Det var lite extra festligt i går på kaféet på frivilligcentralen när PROs sånggrupp skulle sjunga in våren.

– Vi har ju planerat det här ett tag och tänkte att det är nog vår runt Valborg. Nu är det ju nästan försommar, men vi välkomnar våren ändå, sa Hans Widlund med ett leende.

Normalt är det elva personer i gruppen, men alla kunde inte vara med i dag. Gruppen sjunger för att det är roligt och träffas varje onsdag.

– Att sjunga är mitt största intresse, jag tycker det är så roligt. Hans är också en väldigt bra körledare, berättade Gun Johansson.

Hans kan dock inte riktigt skriva upp på beteckningen körledare.

– Jag bestämmer inget, vi sjunger det vi tycker är roligt.

– Stämmer inte tonarterna brukar jag skriva om lite, eftersom rösten sjunker när man blir äldre. Det är egentligen bara det jag gör för att leda gruppen, förklarade Hans.

Det är andra året som gruppen sjunger in våren på frivilligcentralen och framträdandet är uppskattat. En av låtarna lockade publiken att sjunga med lite extra och det var bara att hålla med låttiteln: Vilken härlig dag!

Mer läsning

Annons