Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sommar med glass och utflykter

Glasskalas, Lek och buslandet och Karlsborgs fästning. Det är aktiviteterna som Skuff arrangerar för sommarlovslediga barn och ungdomar.

Annons

 Skuff, Svenska kyrkans unga Finnerödja och Tiveds församling, arrangerar nu i juni flera aktiviteter för sommarlovs-¿lediga barn och ungdomar.

– Det är tredje året vi kör. Jag vill att det ska finnas något för barnen att göra i början på sommarlovet, säger Lotta Sandström, församlingspedagog i Finnerödja och Tiveds församling.

Start den 18 juni

Aktiviteterna startar måndagen den 18 juni och då blir det lek och skoj och stor glassbuffé i Finnerödja församlingshem.

Tisdagen den 19 juni får de barn som vill följa med till Lek och buslandet i Örebro. Samling sker vid Finnerödja församlingshem klockan 11 på förmiddagen. Skuff står för inträde och mat.

Måndagen den 25 juni riktar sig aktiviteterna till lite större barn i åldrarna sju till tolv år. Då åker Skuff till Karlsborg och går på två olika guidade turer i Karlsborgs fästning. Om barn under sju år vill följa med så måste målsman följa med.

Föranmälan krävsResan till Karlsborg kostar ingenting och Skuff bjuder barnen och ungdomarna på lunch. Samling sker vid församlingshemmet i Finnerödja klockan 10.45.

För att få följa med till aktiviteterna i Örebro och Karlsborg krävs det föranmälan till Skuff i Finnerödja. Skuff efterlyser även föräldrar som vill följa med.

Mer läsning

Annons