Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De fortsätter arrendera badet

Familjen Agartsson fortsätter som arrendatorer av Sannabadet i Fjugesta. Ett nytt treårsavtal har tecknats med kommunen.

Annons

Håkan och Christina Agartsson har arrenderat badet sedan 2009 och brinner för att fortsätta driften och utveckla verksamheten. De ser Sannabadet som allas egendom med det förtroende det innebär att förvalta anläggningen. Arrendatorerna tycker också att samarbetet med kommunen och föreningarna fungerar mycket bra. Invigningen är lördag 2 juni och några föreningar har redan anmält sig för att visa upp sin verksamhet. Den här gången blir det ingen organiserad företagsmässa.

Men är det någon som känner att de har nytta av att visa upp sitt företag eller förening så är de välkomna, hälsar Håkan och Christina Agartsson.

Trestjärnig campingNytt för i år är att campingen är klassificerad som trestjärnig. En del nybyggnationer blir klara till invigningen och det är bland annat ett familjerum med toalett, handfat och dusch och tre nya diskplatser liksom en dusch för hundar. En annan nyhet är att man byggt en tömningsplatta för fasta tankar.

Så det här blir en samlad service för campinggästerna. Vi tror mycket på campingen i år, säger Håkan Agartsson.

En annan nyhet är samarbetet med Allébadet i Hallsberg. De som har årskort där går in gratis på Sannabadet. Och de som köper säsongskort på Sannabadet får rabatt på entrépriset i Hallsberg året runt.

Simma runt LekebergEtt nytt projekt som startar är Simma runt Lekeberg. Man kan köpa startkort och fylla i. Sedan ritar Sannabadets personal in på en kommunkarta längs kommungränsen hur simmandet går.

Ska bli intressant att se om vi orkar runt ett varv och pengarna går till Barncancerfonden och Olivers fond så det är ett folkhälsoprojekt samtidigt som vi gör en kul grej till ett viktigt ändamål.

För barnfamiljerna hoppas Håkan och Christina också att en mindre ombyggnad i reningsverket ska göra att temperaturen i Svamp-poolen ska bli högre.

Mer läsning

Annons