Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fjugesta IF firar 100 med besök av tv-lag

Lördag den 30 augusti fyller Fjugesta IF 100 år och Bergavallen blir mötesplatsen.

Annons

Exakt vilka som spelar TV laget är inte klart. Lagkapten är sportjournalisten Patrik Ekvall. Billy Lansdowne och Robert Prytz är också klara. Fjugesta IF:s veteranlag coachas av Peder Ståhl och Benny Lennartsson. Spelar gör bland annat tidigare Fjugesta IF spelarna Tomas Josefsson, Johan Sjöman och Christian ”Chilla” Nilsson. En yngre förmåga är Martin Rohden.

Firandet börjar redan kl 10.00 med att ungdomslagen spelar. Kl 14.00 har friidrottssektionen en uppvisning med sina 6 till 12-åringar. Matchen mot TV laget är kl 16.00 och i pausen visar barngympagruppen upp sig.

– Vi avslutar matchen med ett godisregn, säger Rebecca Andersson från styrelsen.

Hon berättar att det går att anmäla sig till en bankett på kvällen i Edsbergs bygdegård med mat, dryck och musik. Speaker under matchen och under banketten där även TV laget är med blir Kalle Selander. Det är ingen billig historia att genomföra ett jubileum förklarar Rebecca.

– Lekebergs Sparbank har sponsrat evenemanget med 100 000 kr för att göra dagen möjlig. Det är en viktig del i bankens arbete med att stödja lokala föreningar och ideella insatser.

Anmälan till banketten görs på [email protected]

Mer läsning

Annons