Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fjugesta MS ordnar SM

Under hela året har Fjugesta Motorsällskap jobbat med förberedelserna inför Enduro SM i Mullhyttan. På lördag är det dags.

Annons
Fjugesta MS ordnar SM i enduro 24/9. Ronny Ståhl, Micke Larsson och Per Sellin förbereder de olika sträckorna. I bakgrunden syns Kilsbergen.

– Det är stort för klubben att få arrangera, säger Micke Larsson från Fjugesta ms.

Ett dussin personer har hjälpts åt att göra klart sträckorna. En handfull har tagit semester under veckan för att hinna med. Det har bara blivit några timmars sömn per natt för Micke Larsson. Allt måste vara klart på lördag. NA var med ute på ett blåsigt gärd vid Övratorp under torsdagen där klubben spänt upp cirka 6 kilometer plastband. Vinden slet tag i banden...

– Vi behövde nog sätta upp tätare med stolpar, säger Ronny Ståhl.

Ett 40-tal markägare är tillfrågade och har skriftligt gett sitt tillstånd. 133 förare från hela landet är anmälda och redan under torsdagen kom de första åkarna och installerade sig på campingen vid Sannabadet.

– Sedan har vi ordnat och föreslagit andra övernattningar här i trakten, säger Micke Larsson.

Depån är på Mullhyttans skola används bland annat för service och tankning av motorcyklarna. Här sköter också Mullhyttans IF och bygdeföreningen servering av hamburgare med mera.

– Vi tror att extremprovet vid Västanåsbanan kommer att locka mest folk, kanske kommer ett tusental personer för att titta, säger Micke Larsson.

En stor avslutningsbankett med prisutdelning för alla medverkande hålls på lördag kväll i Örebro, på Harrys.

Mer läsning

Annons