Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flickor spelar musikal

”Kollokoll” heter ungdomsmusikalen som Elisabeth Brånsgård gör tillsammans med nio flickor från Lekeberg med omnejd. Premiären är på lördag.

Annons
Sju av deltagarna i ungdomsmusikalen ”Kollokoll” som spelas på Sparbanksbörsen i helgen.

 Gruppen har repeterat varje vardag under tre veckor och på lördag kväll är det alltså premiär på Sparbanksbörsen i Fjugesta.

– Det går bra tycker jag, de är väldigt duktiga och verkar tycka att det är kul. Och jag tycker att det är kul. Det är detta jag vill göra, säger Elisabeth Brånsgård.

Två föreställningar spelas också under söndagen. Precis som förra årets produktion ”Supermusikalen” har Elisabeth Brånsgård skrivit manus och sångtexter samt plockat ut sånger och musikbakgrunder till den inspelade musiken. Hon regisserar och koreograferar även flickorna som är mellan 9 och 14 år. Fem av dem var med förra året.

Hård kolloledare”Kollokoll” handlar om ett gäng tjejer som ska på kolloläger. Mot sin vilja hamnar de i skogen och via telefon får de veta att det händer konstiga saker inne i staden. Flickorna misstänker den hårda kolloledaren som beter sig allmänt mystiskt. De vill lösa det här, frågan är bara hur det ska gå?

Fotnot: För mer information, se: www.lekebergsrevyn.se.

Mer läsning

Annons