Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ger konsert med mycket känslor

Musikal, jazz, rock och visa. Var beredda på brett register av känslor och tvära kast under konserten ”You make me feel ...” på Sparbanksbörsen lördag den 4 oktober.

Annons
Sångtrio. Elisabeth Vallhagen, Evelina Balke och Ida Arvidsson. Musikal, jazz, rock och visa på Sparbanksbörsen den 4 oktober.

De har satt ihop programmet och sjunger. Tre tjejer med lokal anknytning: Elisabeth Vallhagen, Ida Arvidsson och Evelina Balke.

Med sig på scenen har de en välrenommerad orkester under ledning av Anders Ekstrand och hela revykören. Idén dök upp för ett år sedan när Elisabeth, välkänd sångerska från Fjugesta, och Ida, sångerska och cellist från Gropen, numera boende i Göteborg, började spåna. Sedan kom vännen Evelina med i trion som helt enkelt vill få sjunga sånger som betytt något särskilt för dem i livet. Det blev ett personligt urval av musik.

– Vi har tillåtit oss att blanda genrer, stilar, gammalt och nytt, allt under temat ”musik som har berört oss”. Vi hoppas att vi kan förmedla vidare de känslor som musiken har skapat hos oss, säger tjejerna.

De berättar också att det blir musik från Andrew Sisters, Björn Benny, Dixie Chicks, Michael Jackson, Aretha Franklin, Eva Dahlgren och många fler. Allt i en härlig mix av solister, kör och ett kompband som består av Anders Ekstrand, Thomas Dahl, Daniel Björnmo och Mats Nyström. Konserten börjar kl 19.00.

Revykören i Lekebergs revysällskap.

Mer läsning

Annons