Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lyckad familjeaktivitet med bad

Aktivitets och familjedagen på Sannabadet i lördags blev lyckad. Cirka 1 500 personer badade och trivdes tillsammans med föreningarna i Lekeberg.

Annons
Gammelhyttans IF lånar ut hantlar till barn och ungdomar och gör reklam för sin powergirlgrupp. Ann-Sofie Eliasson instruerar.

Badvädret kunde inte vara bättre. Glasskön ringlade sig som en orm och det plaskade i bassängerna och vattenrutschkanan. Lekebergsbornas eget sommarparadis stavas Sannabadet. Arrendatorerna har anledning att vara nöjda när de den här gången tillsammans med kommunen arrangerade en aktivitets och familjedag med en uppsjö av föreningar i bygden. Här gick att prova på mycket. Bland annat enhjulingar och olika hantlar. Gammelhyttans IF med Ann-Sofie Eliason i spetsen ordnade träning på gräsmattan med hantelövningar. Fjugesta Onewheelers med Staffan Krol Brevinge hoppade och trixade. Lokala politiska partier var på plats för att diskutera och möta väljare. Bland annat Framtidspartiet i Lekeberg som lockade med tävlingen ”kasta pengarna i sjön”. Vinsten var ett paket russin. Även nystartade Nätverket mot industriell vindkraft i Lekeberg hade namnlistor att skriva på när det gäller planerna på en vindkraftspark i Kilsbergen. Studiefrämjandet underhöll med fler rockband på scenen: Flow, Spitfire samt Rockfire.

Kort och gott: Varmt och trivsamt blev det.

Mer läsning

Annons