Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mässa med konstsim i Sannabadet

Leva och bo i Lekeberg heter lördagens mässa i Sannabadet som kan bli välbesökt när svenska mästarna i konstsim visar upp sig.

Annons
Håkan Agartsson, Sannabadet, och Jette Bergström, Lekebergs kommun, planerar inför mässan leva och bo i Lekeberg.

Håkan Agartsson, Sannabadets arrendator, har fått tag i Örebro simallians och deras lag som vann SM i konstsim förra helgen i Örebro. De dyker nu upp i Sannabadet för första gången.

– Jättekul att de kan komma och ger två uppvisningar. Efter det blir det allsång på scenen med Lekebergs revysällskap och prisutdelning på vår tipspromenad, berättar Håkan Agartsson.

Tillsammans med Jette Bergström från näringslivsavdelningen i Lekebergs kommun har Håkan Agartsson organiserat en mässa som heter Leva och bo i Lekeberg. Fri entré´ för både besökare och utställare blir det. Minst 1 200 besökare räknar man med kan komma om vädret blir bra.

– Vi vill visa både för oss själva och för de som kommer utifrån vilken livaktig och livskraftig kommun vi har, säger Håkan Agartsson.

– Vi vill också visa att det finns flera arbetsgivare här, säger Jette Bergström.

Intresset för att delta som utställare på mässan är väldigt stort. Hittills är närmare 50 deltagare anmälda, alltifrån kyrkor till handlare och olika föreningar. Och det finns fortfarande plats om man anmäler sig till Håkan Agartsson.

På scenen kommer lokala band från Studiefrämjandet att spela. Gunilla Pihlblad från Lekebergs revysällskap håller i trådarna och kommer att presentera valda delar av tidigare produktioner som revysällskapet gjort. Samtidigt säljs också biljetter till sommarfarsen ”Latsidan” som revysällskapet spelar på Sannabadet med premiär 15 juli.

Sannabadet öppnar förstås också för säsongen på lördag och kommer sedan att vara öppet dagligen under hela sommaren. Mässan pågår mellan kl 11.00 och 15.00.

För mer info: www.sannabadet.se

Mer läsning

Annons