Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nostalgikväll med 60- och 70-talsmusik

På fredag kväll kan man bege sig till Sparbanksbörsen för att lyssna på Monica Zetterlunds musik och dansa till coverbandet Forever young.

Annons

Kvällen börjar med att sångerskan Åsa Medin tillsammans med sitt kompband tolkar Monica Zetterlunds musik. Åsa Medin är en av medlemmarna i sånggruppen Glöd. Efter konserten bjuds det upp till dans med coverbandet Forever young som spelar 60- och 70-talsmusik. Bandet har spelat flera gånger tidigare på Sparbanksbörsen och består av ett stort antal musiker. Dag Stranneby, Anders Ekstrand och Lasse Kallin är några av dem.

– Sedan är det med flera musiker från Kumla. De här grabbarna var med och spelade den här musiken på 60- och 70-talen, säger Gunilla Pihlblad.

Hela kvällen bygger på just detta musiktema och Lekebergs revysällskap hoppas att många ska komma klädda i tidstypisk utstyrsel. Kvällens bästa utstyrsel kommer också att utses och vinner ett pris.

En äkta korvgubbe i form av Morgan Deile kommer att servera 60-talssnabbmat i form av korv och mos och det kan även finnas en Pucko att dricka därtill säger Gunilla Pihlblad.

– Biljettrycket är högt så vi ser att det finns ett stort intresse och många kommer nog för Monica Z-delen som ligger bra i tiden.

Mer läsning

Annons