Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nytt och nyttigt både på och utanför scenen

Totalt runt 1 000 personer har passerat foajén till Sparbanksbörsen för att njuta av både mat och den musikaliska julshowen. Nytt och nyttigt presenterades både på scenen och bakom kulisserna.

Annons
Ung glans. Det yngre gardet bjöd på härlig dans med mycket fart.

Kjell Edlund är en nöjd köksmästare som, tillsammans med sin stab, lagom till årets julshower kunde ta det nybyggda köket i besittning. Revysällskapet har utnyttjat en tidigare outnyttjad yta i de befintliga lokalerna. Nytt kök och diskrum, och dessutom har de påbörjat arbetet med ett separat sminkrum och på övervåningen inreds loger samt fikarum.

Samtidigt som showen genrepades för några veckor sedan på scenen så genrepade Kjell och kompani i köket, och allt föll således till belåtenhet. Och tur var det för biljetterna gick åt som smör i solsken – kökspersonalen sattes på prov i skarpt läge direkt.

– Närmare 4 000 köttbullar har vi rullat.

Tjejerna i ensemblen är glada åt det nya sminkrummet.

– Här är lugnt och skönt och det blir inte så mycket spring, påpekar Linnea Börjesson innan det är dags att klä om.

En musikalisk julshow i tre akter som gick under titeln ”Mellan gröt och helighet”. Nyårsfyrverkeri är känt. Men på Sparbanksbörsen bjöd aktörerna på julfyrverkeri med mysinslag och mer fartiga inslag.

Stök i kök. Den kalla jultallriken ska läggas upp. Från vänster Kjell och Mait Edlund, Birgitta Hultin, Lena Bodin samt Tommy Gustavsson.

Mer läsning

Annons