Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sannabadet öppnar för säsongen

Sannabadet öppnar under lördagen. Bassängerna är nymålade och en hinderbana håller på att byggas.

Annons
Hinderbana. Christina Agartsson, Jennifer Agartsson, Ztina Nilsson och Martina Nordin i den nya hinderbanan. Jonas Nilsson och Robin Karlsson från Arbetsmarknadsenheten har byggt.

De senaste dagarna har varit intensiva för arrendatorsparet Håkan och Christina Agartsson. Mycket ska förberedas inför premiären.

– Nu hoppas vi på en kanonsommar, den förra var inte så bra, säger Christina Agartsson. Det är fjärde året de driver badet och campingen. Den nya attraktionen blir en hinderbana med hängbroar och balansgångar. Arbetsmarknadsenheten har byggt och den ska vara färdig till nästa lördag när det är Leva- och bomässa.

– Jag är väldigt glad för det här och hoppas att det ska bli roligt för alla barn och vuxna.Måndagen efter börjar simskolan och sedan rullar programmet på. Förutom bad i tre bassänger och vattenrutschkanan blir det två bilträffar den 26 juni och 17 juli.

Smådjurens dag är den 10 juli. Sommarkvällar med allsång och grill äger rum den 6 juli och den 10 augusti med Anders Edlund och Anders Ekstrand.

– Sedan vill vi slå ett slag för att kolla uppå den egna livförsäkringen. Under en vecka kan man ta simborgarmärket, säger Christina Agartsson.

Söndag den 4 augusti är det allaktivitetsdag för barn innan det blir säsongsavslutning den 18 augusti med Lekebergs sparbank, Revysällskapet och Studiefrämjandet.

Mer läsning

Annons