Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snabbrepad föreställning

På rekordtid har de repat in sången och på torsdag är det premiär för ”A musical movie night” på Sparbanksbörsen.

Annons
På scen. A musical movie night med Kim Björnram, Linnea Börjesson och Rebecka Elliot. Bakom står bandet som spelar i pausen: ”Wrong Direction”: Lucas Löfvenhamn, Johan Ström, Erik Johansson, Oscar Hagsten, Rasmus Håkansson och Moa Elliot.

– Jag och Linnea Börjesson pratade redan i somras om att göra något tillsammans. Vi brukar ju inte få sjunga ihop. Men vi bestämde oss samtidigt som vi spelade julshowen, berättar Rebecka Elliot.

Kim Björnram drogs in i planerna och i måndags startade repetitionerna på Sparbanksbörsen. Ett 20-tal låtar kommer att framföras till inspelad musik under torsdag, fredag och lördag kväll. Första delen av föreställningen är en musikaldel och andra delen består av filmlåtar.

– Vi har valt låtar ur var sin musikal. Kim valde ”Glee”, Linnea valde ”Dreamgirls” och jag ”Hairspray”, berättar Rebecka.

Filmmusiken är bland annat hämtad ur Shrek 2, Cars, Sex and the city och från två James Bond filmer. Det blir låtar av både Madonna och Michael Jackson.

När det gäller kläder har ensemblen fått syhjälp av Lotten Gustavsson i revysällskapet. Linnea har också sytt en del kläder själv.

– Och det blir tajt med klädbyten för vi är på scenen nästan hela tiden, säger Rebecka.

Redan är 130 biljetter sålda så intresset för ”A musical movie night” är ganska stort.

Mer läsning

Annons