Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sparbanken anordnar resa till Skottland

Lekebergs sparbank anordnar i maj en resa till Skottland för sina kunder. NA ringde upp Ulrika Hult, marknadskommunikatör på banken, för att höra vad detta egentligen innebär.

Annons
Ulrika Hult, Lekebergs sparbank

Varför anordnar ni som bank en resa?

– Vi tycker det är roligt att kunna erbjuda våra kunder en möjlighet att få resa. Det handlar om kundvård, att erbjuda något lite extra.

Är det första gången Lekebergs sparbank gör detta?– För ett och ett halvt år sedan anordnade vi en resa till Toscana i Italien tillsammans med företaget Specialresor som vi anlitat nu också. 47 personer följde med och det blev väldigt lyckat. Om man är ovan att resa till exempel är det här ett bra alternativ, då programmet organiseras av företaget.

Varför Skottland?– Alla som var med till Toscana fick önska ett nytt resmål, och väldigt många önskade Skottland. Landet har en fascinerande historia och fantastisk natur.

Vad innehåller resan?– Det får jag inte avslöja! Programmet kommer att presenteras på den informationsträff som vi anordnar på tisdag kväll. På träffen som vi anordnade inför Toscana-resan kom cirka 100 personer, och det är 97 anmälda till tisdagens träff.

Mer läsning

Annons