Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Taklagsfest för hunddagis

Lekebergs hunddagis som byggs inuti Klassonhuset börjar bli klart. Under tisdagen hölls taklagsfest med smörgåstårta och kaffe.

Annons
Taklagsfest. Under tisdagen var det fest för hunddagiset i Lekebergs kommun. Många gäster kom och passade på att äta smörgåstårta.

Det var ingen regelrätt invigning men en uppvisning av ett intressant projekt inom LSS-verksamheten, socialpsykiatrin, Arbetsmarknadsenheten och Individuella programmet som arbetat med att bygga inredning till hunddagiset som NA berättade om i början på april. Nu finns sex stora burar och fyra mindre burar är på gång liksom en hunddusch. En del målningsarbete återstår så invigningen blir först i september

– Och lokalen är stor så vi kan bygga ut med fler burar. Vi räknar med att kunna ta emot 12 hundar per dag, säger Frank Juppe, enhetschef för LSS- och socialpsykiatri.

Intill burarna finns också ett personalrum och det är Eva Snell som tidigare haft hunddagis i Kungälvs kommun som skall leda verksamheten.

– Det är tio stycken som går hundkurs nu, både handledare och deltagare i daglig verksamhet, säger Eva Snell.

Hennes egen hund, Djingis Khan, var förstås med på taklagsfesten och trivdes väldigt bra.

För med info www.lekebergs-hunddagis.se

Taklagsfest på hunddagis. Lekebergs hunddagis börjar bli klart. I kransen på toppen av kaférummet hänger en liten leksakshund.

Mer läsning

Annons