Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tältkafé i Hackvad

Den 19 till 28 augusti inbjuder Elim Hackvad till Cafékvällar i tältet norr om Hackvads kyrka.

Annons

19 augusti kommer sångaren Nils Börge Gårdh, välkänd i Sverige och utomlands. Under kvällen sker insamling till Skandinaviska Barnmissionen. Eftermiddagen den 20 augusti är det ”Kalasmöte”. Frida med flera tar sig an små och stora barn och grillar bland annat korv. På kvällen kommer ”TraktorKenta” med fru Marie Svensson från Santa Clara kyrka.

– Vi är kristna outsiders som vill berätta om ett förvandlat liv med Jesus kärleksbudskap i centrum, säger Kenta.

Christina och Anders Mattisson sjunger och insamling till Sankta Claras diakonala verksamhet sker. Kvällen den 21 augusti gästas tältet av Börje Ertdman, engagerad i Ankarstiftelsens arbete bland utsatta barn i Colombia. För sången och musiken svarar Göran Gustavsson, ”Danne” Eriksson, Urban Ledstam och Per Gunnarsson. Onsdag och torsdag den 24 och 25 augusti kommer Daniel Viklund.

– Han är känd som en mycket god talare, sångare och numera också frälsningssoldat. På torsdag kväll medverkar också Maria Saade med team, berättar Roland Andersson.

Country blir det den 26 augusti med Bosse och Anita i Bonita Sound. På lördagskvällen den 27 augusti gästar Göteborgarna Anna och ”Jalle” Ahlström. Anna är pastor i Fiskebäckskyrkan och ”Jalle” jobbar som företagspastor.

– Ämnet för deras förkunnelse blir ”äventyret Jesus, modet att överlåta sig”. Och Susanna Eriksson och Sara Fridlund från Svenska kyrkan spelar, säger Roland Andersson.

Söndag eftermiddag den 28:e är det ”Kalasmöte” och på kvällen är det avslutningsmöte med Annika Östberg och Carina Jarlsbonde samt sång av Jona and the Chapel.

Mer läsning

Annons