Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varning: För gropen i Gropen

Bilister som passerar Gropen västerut mot Mullhyttan på länsväg 204 uppmanas att vara försiktiga strax före bron över Svartån. En rejäl grop i asfalten kan annars ställa till det.

Annons
Varning. En stor grop i vägen på länsväg 204 i Gropen. Strax före bron över Svartån i riktning mot Mullhyttan. Här ligger åtta navkapslar som slitits av hjulen

NA:s reporter uppmärksammade tidigt på lördagsmorgonen att båda navkapslarna på höger sida saknades på den privata bilen. Första tanken var att de stulits under natten på garageuppfarten. Men vid samma ställe i Gropen väster om Fjugesta där bilen passerat i mörkret kvällen före och kört ner i en djup grop i asfalten låg navkapslarna i diket vid lunchtid. Tillsammans med åtta andra navkapslar! Den som kör ner med framhjulet i den ganska djupa gropen i asfalten riskerar alltså att förlora sina navkapslar och förmodligen ännu värre- få skador på bilens framvagn. De som tycker sig sakna navkapslar och vet att de kört ner i gropen kan alltså åka dit och hämta dem för de ligger alla vid vägkanten.

Mer läsning

Annons