Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vecka med cafékvällar i Hackvad

Elim Hackvad bjuder in till cafékvällar i tältet norr om Hackvad kyrka under sju kvällar kommande helg och vecka.

Annons

Starten sker på fredag kväll med en kväll till förmån för Ankarstiftelsens arbete i Colombia. Börje Erdtman berättar från Colombia och det blir sång och musik av sånggruppen ”Bridarna” med band från Örebro. Kvällens gästartist är Stig Sjöberg.

Lördag eftermiddag blir det ”Kalasmöte” för små och stora barn. På kvällen talar och sjunger Samuel Ardenfors utifrån ämnet: ”När mörker blir ljus.”

Söndag kväll medverkar Nisse Bergman från Läkarmissionen och berättar om deras arbete. Sångaren Roland Lundgren sjunger gamla och nya sånger.

Onsdag kväll den 20 augusti gästas tältet av Markus Birro. Temat för kvällen är ”Klarspråk med Birro.” Det utlovas en uppriktig kväll som framkallar både tårar och skratt. Samtalsledare är Lukas Berggren och Tommy Dahlman och till kvällens sångare hör Jonatan Lindner.

På torsdag kväll 21 augusti talar Elisabeth Sandlund om kristet samhällsengagemang. Göran med trio bjuder på sång och musik.

Fredag kväll den 22 augusti kommer Soheila Fors från Karlskoga. Soheila driver ett tehus, där hon stöttar andra kvinnor som utsatts för våld. Hon berättar utifrån ”Resan till Väst är många resor.” Sång blir det denna kväll av Christina och Anders Mattisson.

På lördagskvällen den 23 augusti blir det familjefest med Emmy och Ella från Örebro med mycket sång och musik.

Cafèkvällarna avslutas söndagskvällen den 24 augusti med Gunilla och Johan Sigvardsson från Vimmerby som talar och sjunger. De har en bred sångreportrar ”Från pärleport till Elvis”.

Mer läsning

Annons