Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

70-åring kom hem från semestern – tio miljoner rikare

En man i 70-årsåldern vann i lördags tio miljoner på en jokerkupong inlämnad i Lindesberg.

Annons

Efter att lördagens lottodragning resulterat i en enda rätt rad med sju rätt som lämnats in i Örebro, avslutades jokerdragningen med att en annan från Örebro län blev tio miljoner rikare.

– Det här har jag gått och väntat på , men samtidigt förstår jag inte riktigt vad som hänt. Vilken tur att vi bytte jokernumren, säger den glade mångmiljonären med ett skratt.

Vinnaren och hans fru hade varit på semester i 14 dagar och när de kom hem kollade han sitt spelkonto där det stod att han vunnit en ”högvinst”.

– Jag förstod inte riktigt vad det handlade om, men hoppades på lite mer än de 2 000 kronor det blev en gång på lotto …

– Men när jag såg att det handlade om joker, rättade jag den raden, och då kom glädjechocken. Men som sagt går det inte riktigt att fatta, speciellt inte som jag bytte jokernummer precis före semestern.

– Jag kände att den gamla raden inte gett något och hittade kupongen i spelbutiken, berättar vinnaren.

– Vi mår så gott och tänker på vilken tur vi hade som bytte nummer. Det går inte att fatta! Vinsten blir en stor omställning för oss, nu kan framtiden som glad pensionär bli ännu gladare. Dessutom ska vi ge oss ut resa igen, ha ha.

– Men först blir det skumpa när pengarna sitter på kontot. Och datumet då vi vann kommer man ju aldrig glömma, det var ju samma dag som prins Carl Philip gifte sig, ha ha!

Mer läsning

Annons