Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Danskväll laddad med skarpa Scotts

Förra årets dansbandskväll i Fellingsbros nya ishall blev en sådan succé att evenemanget körs i repris. Dock inte med Larz-Kristerz. Årets band på lördag kväll är Scotts.

Annons
Scenbygge. ¿Bo Petters-son drar i skruv medan Karl-Gerhard Karlsson känner efter att skarvarna mellan skivorna ligger rätt.

Det var inte nyhetens behag. Det fanns farhågor förra året att dansbandkvällar inte kan komma för tätt på en sådan liten ort som Fellingsbro, men intresset håller i sig. Till glädje för arrangörerna föreningsalliansen mellan FGoIF, FAIK, FFIK och orienterarna

- Vi började sälja biljetter redan i november. Det är inte som i fjol då alla biljetter gick åt på en gång. Försäljningen kom igång senare nu i vår.

Mer än nöjda

Nio hundra dansbiljetter och 250 matbiljetter låg i potten.

-  Vi har tio matbiljetter och upp emot ett par hundra dansbiljetter kvar. Med det är vi mer än nöjda så långt, säger John Martinsson, orienterarnas representant i Fellingsbro GOIF. Det sa Martinsson i tisdags eftermiddag.

I stort sett följer evenemanget fjolårets mall. Det mesta som var utomhus är däremot inflyttat så att det går att handla både korv och dricka i ishallen. Förra året fanns det utomhus.

- Lilla Fellingsbro är attraktivt ibland, säger John Martinsson.

Scenbygge

I onsdags var det full fart med att bygga scen, staket och med att få ordning på inventarierna för lördagens dansbandskväll i ishallen.

Scotts är ett förhållandevis ungt och modernt dansband, bildat 1992 och som kommer från Lidköping. Fyrmannabandet består av Claes Linder keyboard, Per-Erik,"Lillen" Tagesson trummor, Henrik Strömberg sång och gitarr samt Roberto Mårdstam bas.

Mer läsning

Annons